Colecția de dimensiuni plus în comerț cu ridicata – noi de primăvară models

Noul sezon de primăvară, desigur, înseamnă o multime de haine noi pentru femei în gama de angrosist online de îmbrăcăminte Fabrica price.eu. Noua livrare de bunuri se poate lăuda, de asemenea, plus dimensiune de colectare en – en-gros, care atrage cu culori frumoase și Stiluri de primăvară! Chestă ce haine noi pentru femei plus size primăvara au hrănit recent gama cu ridicata.

De ce sa vindeti haine de dimensiuni plus pentru femei?

Reușita nouă în primăvară sunt o materie extrem de mare, deoarece, după cum știi, noutățile de îmbrăcăminte proaspete atrag pentru un magnet. Factul se foloseste nu numai colecției uzuale cu o dimensiune mai mică de tip 34-42, ci și să se răstoarne pentru femei XXL dimensiuni și mai mari. Această colecție constă, de obicei, din haine în dimensiuni mai mari de 42 și omologia lor de scrisoare ajungând până la dimensiune 5XL. De ce sa vindeti haine de dimensiuni plus pentru femei? Este simplu! Datorită acestui fapt, vă deschide o nouă piață, extindeți sortimentul și se face astfel la un nou group de clienți cu acesta. În conformitate, acest lucru se traduce prin vânzări mai mari și profituri mai mari, deci nu întârziați decizia! Acum a se convinge ce haine propune Femea plus dimensiune de colectare en – en-gros online cu FactoryPrice.eu și noi models.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „655999,643715″]

Ce tendințe predomină în cea mai nouă colecție de îmbrăcăminte de primăvară în plus? Curs, tapetul a venit cu stiluri tipice de primăvară, cum și culori și models potrivite perfect pentru această perioadă a anului! Printre noile models XXL de primăvară au fost bluze de bumbac de dimensiuni plus pentru utilizarea de zi cu zi zi zi zi zi zi zi, cu aplicații superbe. Vor exista, de asemenea, rochii ușoare de bumbac plus dimensiune în croiuri și culori de primăvară, cum și seturi de treninguri colorate. Colecția este completată de tunici de bumbac colorate plus dimensiune și hanorace confortabile și o selecție largă de tricouri colorate din bumbac. Citeste toate noile produse din plus size series!

Colecție de rochii la modă plus size en-gros – modele feminine

Completând sortimentul de primăvară cu haine mari pentru femei, merită să veridic primele rochii la modă, care stau la baza multor ținut pentru femei! A se da, prin urmare, ce produse recomandă colecție de rochii de dimensiune plus în en-gros și ce models au fost proaspete de vânzare pe factoryprice.eu. În primul rând, vă să vă invitați rochii de fete Drăguțe din bumbac ușor aerisit, cu ușor o tăiat evazată. Ajuni la rochii de bumbac de dimensiuni mari, cu lungimea celui mai bun, cu gât în V cu mânecă 3/4 și tiv colorat ornamental. Acestea vor oferi Doamnelor un aspect ultra confort și feminin pentru muncă și pentru orice zi mai caldă. În plus, vă comanda chiar drag montaj plus dimensiune rochii florale en-gros cu decolteu folie și cravată la talie! Astfel de modele vor sublinia frumos formele apetisante și vor ajuta la expunerea frumoasă a farmecului feminin, iar centura va sublinia perfect și indentarea în talie. Ei vor arata frumos în compania unui blazer elegant, sacou denim sau ramonesque din piele ecologică.

[produse limit = „1″ coloane = „1″ skus = „639497″]

Mai jos plus dimensiune de colectare en – en-gros oferta, de asemenea, rochii chic de bază plus size din bumbac elastic cu nervuri. Astfel de modeler de montare frumos figura și, în același timp, sunt foarte confortabile, deci sunt ideale pentru viața de zi cu zi cu zi cu zi cu zi cu zi. Choice din rochii cu ridicata cu nervuri în culori de primăvară, cum ar fi roz, albăstrea și verde!

Colecția de mărimi plus în comerț cu ridicata – a se vedea modele noi de hanorace!

Gama de en-gros de Factory price.eu a primit, de asemenea, modele noi de bluze pentru femei în dimensiuni mari. Ceea ce impresionează purpose mai recent plus dimensiune hanorac de colectare en-gros în primăvară? Lovitura de vânzări deja sunt în primul rând de bumbac plus dimensiune hanorac en-gros cu maneca ¾ si decolteu rotund. În special, bluze colorate din bumbac mai subțire în primăvară decora pe față cu imprimeuri frumoase și aplicații stralucitoare sunt demne de remarcat! Pe bluze de dimensiuni mari din cele mai recente series domnesc în principal motive de primăvară, modele florale adică și vegetale și inscripții urbane.

Printre acest grup de produse, puteți vedea clar că plus dimensiune de colectare în flori en-gros atrage tocmai cu motive florale pe hanorace. Nu e de mirare, la urma urma, flori sunt un simbol al primăverii și trebuie să apar pe hainele la modă pentru femei din noua colecție. Cu toate acestea, veți afla motive florale în această colecție angro nu numai pe hanorac, ci și pe rochiile de primăvară de mai sus. Hanorace frumoase de bumbac, plus Doamnele tipărite de dimensiuni, cu forme mai pline, vor purta de bună voie blugi sau fuste creion. Comandați de la en-gros astfel de bluze în culori pastelate și suculente, de exemplu verde și roz powderă.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „642629,653520″]

consultați treningurile la modă plus size pentru primăvară din colecția en-gros!

În plus față de bluze și rochii la modă în primăvară, Iubitorii celor mai recente tendințe au nevoie și de treninguri reci și confortabile. Pantalonii de trening pentru femei sunt acum foarte oportun, în special pantaloni de trening și seturi din două piese. Acesta este Motivul pentru care acest lucru este în cazul în care jocul a fost în joc plus dimensiunea de colectare supradimensionat en-gros Offerind haine confortabile, moi și plăcute la emoție! În primul rând printre noutățile de primăvară puteți vedea bluze confortabile din bumbac pentru femei plus dimensiune în target-uri mai la modă models dar seasonului. Obtin hanorac de cangur supradimensionate american la fashion sau bluze de bază xxl în magazin. Cu ei, comandă pantaloni de antrenament eleganți din două piese plus mărime, cu hanorac și pantaloni supradimensionați în colecția de primăvară cu ridicata! Să alegi în magazin în special seturi pastelate și models în culori vii, cum ar fi budinca roz și verde suculent. Vezi toate noile produse de pe site!

A se vedea, de asemenea: Hanorac cangur en-gros – clasice în magazinul dvs.

De asemenea, a verifica afară: se potrivesc rochii de dimensiuni mari en-gros – Top 5 modele

paula

Recent Posts

Eleganță clasică – bluză de bază pentru femei cu mâneci lungi

Bluză de bază pentru femei cu mâneci lungi Acesta este un element integrant al dulapului,…

3 ore ago

Bluză pentru femei – stiluri interesante pentru diferite

O bluză este un articol de garobă extrem de versatil, care a stat la baza…

4 ore ago

Blazer pentru femei – un accent elegant într-un aspect subtil

Geacă de damă Acesta este un articol plin de dulap care este conceput pentru a…

8 ore ago

Seturi elegante pentru femei en-gros

Seturile de haine potrivite devin din ce în ce mai populare. Aflați ce seturi elegante…

17 ore ago

Bluze cu dungi orizontale sau verticale?

S-ar părea că cele mai bune sunt bluzele cu dungi verticale. La urma urmei, ei…

20 de ore ago

Îmbrăcați pentru o întâlnire cu cele mai bune look-uri

Vara și primăvara sunt momentele în care ne dorim să ne întâlnim. Deci, de ce…

22 de ore ago