Cămași colorate pentru femei en-gros – descoperiți știrile de primăvară cu ridicata

În fabrica de en-gros Fabrica price.eu primăvara este plină de gură, așa că astăzi am decis să arătat noi livrări care au venit la noi recent. Printre noile modele magnifice de haine și culori vesele de primăvară, atenția ultimului lot este atrasă în special de atenția ultimului lot cămăşi pentru femei cu ridicata! Vede targeturi mai tari models de cămăși pentru femei primăvara și pentru a descoperi culorile interesante lor.

Primăvara este timpul cămășilor de bumbac – descoperiți produse noi de la en-gros

Este imposibil să ascundeţi că în primăvară Doamnele sunt fericite să se înalţe la cămăşi clasice de bumbac, care aduc chic elegant seturilor de zi cu zi cu zi cu zi cu zi. Cumva, desigur, despre cămăși casual păstrate într-un stil liber, butoanele și gulerul își fac treaba! Caracterele elegante al cămășii este cu siguranță influențat de însăși designul cămășii clasice, cum și de un material de bumbac ușor mai rigid. Nu este surprinzator că la urma urma urma, modelelele de astăzi de cămăși pentru femei provin din dressing și derivă din cămăși elegante de afaceri formale. După ce cămașa a fost asociere doar cu cele mai elegante, cu un grad ridicat de formalitate, de câteva ani frumoși variațiile sale de îmbrăcăminte stradală au funcționat cu succes.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „640351,658097″]

Cu toate acestea, să verificăm cele mai recente tendințe dar seasonului de primăvară! Looser domnește în ultima livrare cămăşi pentru femei cu ridicata cu guler și buton de fixare și machetă cu buton. Deci, la prima vedere, sună cu modelle clasice, dar în primul rând nu sunt talie, iar în al doilea rând se disting prin mai multe accesorii interesante. Printre acestea veți găsi cămăși colorate pentru femei, cu amprente sau suduri pe laturi, care ies perfect din mulțime. A pune un astfel de model pentru stilul de zi cu zi pentru muncă sau școală, pentru a reîmprospăta complet tinuta și an spectacol cămașa dintr-o altă parte.

Goals mai interesante cămăși pentru femei en-gros pentru primăvară și vară!

Ce tendințe conduc printre cămășile pentru femei 2023 pentru zilele calde în magazinul cu ridicata? Ce atrage cea mai mare atenție? Ei sunt primii care vada cu siguranță Bumbac cămăşi pentru femei cu ridicata cusute din material de înaltă calitate și aerisit. materialul respirabil este extrem de important atunci când vine vorba de primăvara sau vara, motiv pentru care bumbacul în cămăși este base! Cea mai recentă livrare de angrosiști este dominată de modelo de cămăși cu predominanță de bumbac respirabil în compoziție și avem și cămăși din bumbac 100%. Aceasta este o marfă mare atât pentru zilele de primăvară, și pentru vara cât viitoare, deci merită să investiți în ele. Cu atât mai mult cu cât Doamnele analizează din ce mai îndeaproape astăzi compus materiilor prime de haine și, mai des, aleg modele cusute din țesături naturale. Multe femei au mai multe şanse să cumpere o cămașă de bumbac, prin decât urmare, un model din polyester artificial, în care va transpira.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „658124,644179″]

Printre produsele din bumbac din această categorie, merită scoată în vedere și vedere Plămân cămăşi pentru femei cu ridicata din muselină de bumbac cu fante. Muslinul este un bumbac extrem de plăcut și delicat, care sunt un model atractiv la suprafață, cu un spalier neregulat, ușor convex. Attest lucru se oferă cămășilor primăvara o atenție aerisită și eterică care se potrivește perfect cu zilele calde.

Extrem de interesant în cea mai recente de haine pentru angrosiști, de asemenea, se prezintă cămăși de damă supradimensionate en-gros. Acestea sunt în mare parte modele fabricate din bumbac curat și plăcut la îngrijire, care în mod deliberat arată prea mare. tendința pentru cămășile supradimensionate rândurile în foarte tare, iar astfel de croialis us dă orice stil aspect mai urban file extension. Se află perfect pe formă și, în același timp, știe cum să mascheze dintre unele imperfecțiunile sale în zona burtă sau șoldurilor. Cămașa supradimensionată va „umple” perfect și o siluetă mică sau băiețească, oferind siluetei volumul de care aveți nevoie în acest caz. Ne square cels mai multe din această serie de cămăși largi de bumbac în culori expresive și cu imprimeuri artistice interesante! De asemenea, arată interesant ca un model cu suduri pe laturi, pe care le puteți decora fantezist.

Tendințe solicitantului de tendințe merită, de asemenea, cu siguranță cămăşi pentru femei cu ridicata cu imprimeucare atrag privirea cu motive colorate. Stilistii de la angrosiști se acordă în special pe cămăși ușoare de imitație de satin care curge cu mâneci de imprimare animală și puf și models cu modele florale sau abstracte.

[produse limit = „1″ coloane = „1″ skus = „654118″]

A se da cămășile pentru femei cu ridicata în mai la modă culori!

În plus față de multe tipuri și stil interesante, cămășile pentru femei în primăvară de la angrosiști atrag, de asemenea, o diagramă minunată de culori vibrante! Se știe că în anotimpurile mai calde, fetele sunt atrase de haine mai colorate care se vor adapta climatului noului sezon. Cămășile colorate vor lumina orice stil fantastic și vor aduce o mult de bucurie de primăvară stilului de zi cu zi! Noile modele de camasi de la ultima livrare de la factoryprice.eu impresioneaza cu o gama larga si varietate de culori de care tinutele de primavara au nevoie. În această perioadă a anului ar trebui să aveți cu siguranță în magazinul dvs. cămăși pentru femei pastel cu ridicata cu haine o multime de farmec girly! Pariați, de exemplu, pe cămăși pentru femei verde deschis sau budincă roz și cumpăra la modă imediat pantaloni cu ridicata cu talie înaltă. Un astfel de set este un clasic universal de primăvară, pentru care mulți iubitori de cămăși vor fi ispitiți.

În plus față de modelele pastelate din sortiment în primăvară, trebuie să aveți și cămăși pentru femei primăvara în culori vii și intense. Astfel de culori îndrăznețe captează ochiul și se face perfect în primăvară, dă-le o Notă de gheare fanteziste! Prin urmare, pentru a fuchsia magazin, portocaliu și portocaliu verde femei cămăși en-groscare va da expresivitate orice ținut.

Citește și: Jambiere cu dungi în en-gros – Intâlniți models in primăvară

Vezi mai multe: Pantaloni de denim in comeră cu ridicata – Intâlniți models de top

paula

Recent Posts

Sportowe legginsy na co zwrócić uwagę przy zakupie?

Lato jest świetnym czasem, aby zacząć uprawiać regularnie sport. Niezależnie od tego czy wybierasz siłownię,…

38 de minute ago

Sukienki na poprawiny jakie wybierać?

Wielokrotnie pisałyśmy o sukienkach na wesele, ale nie skupiałyśmy się nad aspektem poprawin. Dzisiaj doradzimy…

56 de minute ago

Pulovere de modă pentru femei – te inspiră din tendințe

Bluze din piele de moda pentru femei Acesta este un element inerent dulapului modern, combinat…

o oră ago

Articol universal de garderobă – ciclism pentru femei de bază

Bicicletele pentru femei sunt parte integrantă a dupatului modern, care îmbină confortul, funcționalitatea și aspectul…

2 ore ago

Topuri sau tricouri în look-uri de zi cu zi

Una și celelalte bluze sunt o alegere foarte bună atunci când vine vorba de look-uri…

15 ore ago

Pantofi de vară balerine mocasine sau espadrile

Ce pantofi pentru vară merită să alegeți? Astăzi vă recomandăm modele elegante. Consultați recenzia noastră…

16 ore ago