Seturi de vară din două piese cu cămașă în en gros – vezi știrile la Factoryprice.eu

Șine comerțul nostru cu ridicata oferă acum o mult de haine interesante pentru sezonier de primăvară, acesta oferă și cele mai tari tendințe pentru vară! Care dintre blockbuster-urile de îmbrăcăminte din acest an merită să fii atent? Numărul unu sunt, desigur, seturi de vară din două piese cu cămașă în en-groscare Doamnelor din întreaga lume sunt nebunești!

Aleși goals mai tari seturi de haine pentru femei pentru vară de la angrosiști!

De ceva timp, seturile pentru femei au fost unele dintre cele mai populare tipuri de haine care dispar de la en-gros, cum ar fi chiflele proaspete. Doamnelor an iubit această tenditate, deoarece din oferă două piese un stil consistent și gata orice pentru absolut ocazie! tendință pentru ansamblurile elegante a fost rapid preprins de celebrități celebre, care le-au ajutat să le propagă printre oamenii interesați. Este, în plus, nu numai un mod elegant, dar și un mod complet rapid și comod de an arată în fiecare zi, așa că este greu să nu Înapoi! De aceea astăzi vom arata Femea seturi de vară din două piese cu cămașă în en-grosce sate de vacanță vor cuceri în 2023.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „644217,639693″]

De ce versiunea cu cămașa a făcut atât de mult appeal la multe femei? Este simplu! Setul casual are o multime de nonșalanță urbană, în timp ce cămașa din set offeră întreaga șic mai elegant. Are o închidere cu nasturi, un guler orientat spre exterior, cum și manșete și, Uneori, Buzunare care dă setului un aspect de oraș.Un set elegant din două piese pentru vară pentru o cămașă va face ca fiecare fată se simubită ca un iubită ca un iubită ca un iubită ca un iubită ca un iubită ca un iubită ca realitate un tor de modă și o stea sărbătorii! Este imposibil să ascundeţi că cămaşa oferă un set de vară o mulțime de farmec nonșalant, cum și schnitzel francez. Stilul cămășii se potrivește perfect setului de vară, deoarece are o mult de șic combinat cu vrac de vacanță. Descoperiți golurile mai elegante de noi seturi de vară din două piese cu cămașă în en-gros și atrage un cuplu de sex feminin cu cele mai tari tendințe!

Ce seturi de vară din două piese cu cămașă în recomandă en gros fabricaprice.eu?

Despre selecție de seturi de femei pentru vară din noua colecție este dedicată, desigur, de compania en-gros online factoryprice.eu. În ele veți fi diferite variante de elemente individuale, cum și o varietate de tăieturi și lungimi ale picioarelor și o selecție de culori la modă. A se cele vedea mai bune models pentru a cumpăra en-gros din cea mai colecție recente care anunță vara anului 2023 în magazinul cu ridicata, pe care stilistii noștri au ales:

    • SET IN CU CAMASA — pentru vara calda oferiti clientilor dumneavoastra un set de vara in, cu o camasa supradimensionata cu maneca lunga! Seturile de lenjerie 100% sunt o lovitură în 10 pentru vară, deoarece sunt cusute din materialul cel mai aerisit. Aceasta este cea mai bună alegere pentru o vară caldă și în același timp cu vânt pe plajă, când Doamnele caută ceva respirabil, confort și șic.
    • SET CU CAMASA SI SCORTI — Doamnelor care vor sa isi bronzeze seturi de vară din două piese cu cămașă și pantaloni scurți cu ridicata. Pantaloni scurți într-un astfel de duet dau cămășii un ton și mai nonșalant și de vacanță, iar lungimea lor se potrivește perfect în vară. Pariați, de exemplu, pe un set cu o cămașă cu mâneci scurte și pantaloni scurți cu talie înaltă.

[produse limit = „1″ coloane = „1″ skus = „639699″]

  • SET CU TRICOU DE BUMBAC – vara sunt, de asemenea, ultra aerisite și bune pentru seturile de piele cu cămăși din bumbac. Lenjeria și bumbacul sunt cele două materiale de bază care ar trebui să se construcă o colecție de vară de haine pentru acest sezon! Vă recomandă în principal ansambluri de bumbac cu o cămașă și pantaloni scurți și cu modele de bumbac.
  • CHIC DIN RESORT DE Vacanța — pe durata vacanței, include și oferta seturi de vară din două piese cu cămașă și pantaloni în en-gros. Este, desigur, despre pantaloni lungi, cu o bandă elastic la talie și un picior drept mai larg și cu talie înaltă și pantaloni. Un astfel de set cu o cămașă de cardigan și pantaloni lungi din bumbac sau cu completarea de lenjerie transmite perfect caractere ținutei de vacanță!
  • SETURI IN DESIGNURI DE VARĂ – oferta sunt, afaceri seturi de vară din două piese cu cămașă model en-gros. Este vorba despre modele din două piese, cu o cămașă supradimensionată în stilul boho și pantaloni lungi, decorați cu un model etno colorat! Imprimarea colorată veselă pe set se potrivește perfect în climatul de vacanță și diversifică frumos restul seturilor blânde.

Seturi de vară din două piese cu cămașă în comerț cu ridicata – ce culori să aleși?

Pe lângă configurațiile specifice ale seturilor de vară cu cămăși și care se întoțește diverse modele de îmbrăcăminte, rămâne de decis problema culorilor. În ce culori să comandă seturi de la angrosiști? Doar în cazul în care cu cămașă, este o parte, alte seturi decât. Cămașa din set impune un anumit șic unic pe ansamblu, astfel că cel mai bun aspect în acest rol a dezactivat nuanțele clasice. Un hit pentru următoarele zile de vară va fi, de exemplu seturi albe din două piese de vară cu cămașă cu ridicataîngrijire reflectă lumina Minunat. În plus, ele offeră un aspect mega chic, asociat cu o vacanță de lux într-o stațiune la modă de pe litoral! Oferta eleganta Fania de chic, de asemenea seturi negre de vară din două piese cu cămașă cu ridicataîngrijire emană chic rafinat. Ambele versiuni color ale seturilor sunt foarte versatile și ușor de asortat, apoi pantofi sau accesorii. Pentru ansambluri la modă cu cămașă, comanda imediat împletit saci de plajă de la en-gros o tenta de paie care va crea împreună un aspect minunat de vacanță!

[produse limit = „1″ coloane = „1″ skus = „639644″]

Iubitorii minimalismului de vară vor dori, de asemenea, ansamblurile de bumbac și lenjerie în culori naturale de bej deschis. Se potrivesc perfect în fashion pentru culori plictisit, fata aluzie la stilul boho al deșertului nisipos, reflectând culorile rocii și nisipului.

A se vedea, de asemenea: Seturi din trei piese en-gros de bază – un hit pentru noul sezon

Căutați tendințe: Hanorace cu flori en-gros – se asigura că pentru a lansa goals mai bune models

paula

Share
Published by
paula

Recent Posts

Koszule w kratę na jesień najmodniejsze fasony

Nadchodzące miesiące będą obfitować nie tylko w grube warkoczowe swetry i szlafrokowe płaszcze do ziemi,…

20 de minute ago

Komplety ubrań jakie wybierać do stylizacji?

Mocną tendencją od pewnego czasu są komplety ubrań. Z chęcią na nie stawiamy i z…

50 de minute ago

Spódnice rozkloszowane czy ołówkowe?

Przy zakupie spódnicy zawsze zastanawiasz się czy powinnaś stawiać na spódnice rozkloszowane czy ołówkowe? Dzisiaj…

2 ore ago

Ubrania w neonowych kolorach

Jakie ubrania w neonowych kolorach warto wybierać? Doradzamy Wam konkretne elementy garderoby oraz odcienie. Odkryjcie…

3 ore ago

Salopete de vară pentru femei – purtați moda pe vreme caldă

Salopete cu dungi pentru femei Aceasta este esența modei, combinând confortul, stilul și eleganța. În…

5 ore ago

Rochie de mărime Mari – ce comandați online?

Rochiile de dimensiuni mai mari nu sunt un articol de depozitare, ci și o expresie…

6 ore ago