Seturi de lenjerie pentru en-gros de vară – aduceți tendințe în buticul dvs.

Este timpul să vă pregătească buticul vestimentar pentru tendințele viitoare dar seasonului de vară 2023! Ce vor dori fetele sunt port atunci? Hitul despre care vă vom spune astăzi va fi seturi de lenjerie pentru en-gros de varăcare garantata un aspect elegant într-un climat mega de vacanță!

Femeile de vară „costum”, adică un set aerisit de lenjerie!

ultimul timp, Doamnelor a plăcut seturile atât de mult piața încât să explodeze la covorașe cu diverse seturi de haine. Avem de ales pantaloni de antrenament, velur sau seturi elegante și am avut chiar și o versiune pentru vară! Despre un set aerisit din lenjerie respirabilă, dar proprietăți au fost evaluate de seacuri în întreaga lume. Proprietăți inului în țesătură au fost descoperite și folosite deja în cele mai vechi timpuri, iar materialul este încă folosit astăzi de bună voie în industria îmbrăcăminte mintei. Toată lumea a auzit probabil teza că în vara fierbinte merită să port haine de lenjerie care asigură un efect de răcire și ventilați perfect pielea. Datorită acestui fapt, lucrurile de lenjerie și-a câștigat porecla de vacanță, pentru că Doamnelor le place le port în principal în vacanță în timpul călătoriilor de vacanță!

Prin urmare, perfect în această din două piese seturi de lenjerie pentru en-gros de varăcare se încingătoare Doamnele cu confort și stil. Target mai des în acest group regăsi models cu o cămașă într-un set, care cucerește în continuare atmosfera de vacanță a costum acestui. Cu toate acestea, nu toate combinațiile la modă care pot fi găsiţi în magazinul dvs. pentru seasonul de vară. Astăzi vă vom prezintă toate tăierea și variantele la modă ale seturi celor, care merită să le aveți în offer magazinului Înainte de început seasului. Citiți mai multe postarea noastră!

[produse limit = „1″ coloane = „1″ skus = „644217″]

Seturi de lenjerie de vară cu cămașă – best seller descoperiți

Lenjeria este de obicei un material de vacanță, deși datorită texturii sale specifice oferă ținutelor o puțin express mai șic. Nu este o mirare că hainele de lenjerie au devenit rapid un atribut al vedetelor cinematografice care fac paradă cu mândrie în ele pe plajă în stațiunile la modă de pe litoral! Aşadar, offeră dvs. de către dvs. o dată de vară de lenjerie cu o cămașă, care este asociata cu luxul și cel mai bun gust stil de vacanță.

Primul din lista de cumpărături a „celor mai bune” de la angrosiști sunt, potrivit stilistilor, deja spus seturi de lenjerie pentru en-gros de vară cu o cămașă. Cămașa din set oferă un aspect incredibil de nonșalant și, în același timp, un puțin aspect mai elegant, care se potrivește perfect atmosferic de vacanță. O cămașă de lenjerie dintr-un astfel de set are, de asemenea, un guler, fixare pe denivelări și, Uneori, manșete fixate cu un buton. Deci, ofera un set complet o buna doză de chic elegant, la fel ca cămăși clasice pentru femei de la en-gros. Într-un astfel de stil, Doamnele pot purta o cămașă dezbrăcată pentru an expune la modă pe plajă un vârf scurt sau un sutien minimalist din bumbac dedesubt.

[produse limit = „1″ coloane = „1″ skus = „644215″]

Into astfel de configurație pentru zilele Fierbinte va comuta perfect seturi de lenjerie pentru en-gros de vară cu pantaloni. Pantalonii lungi de lenjerie, cu bandă elastică la talie, pantaloni și talie înaltă se potrivesc stilului perfect de vacanță al unui astfel de set! În plus, se potrivesc perfect într-o cămașă supradimensionată de lenjerie cu mâneci lungi, accentuând șnițelul său elegant și totul oferind set mai șic. Trebuie sa fie!

Ce distingem seturile de lenjerie pentru comerțul cu ridicata de vară? Vezi celelalte models!

Desigur, modelele de ansambluri de lenjerie cu cămăși pentru vară nu sunt singurele suggestions dar designerilor de îmbrăcăminte pentru acest sezon! Comerțul cu ridicata online FactoryPrice.eu sunt și mai multe modele de seturi de lenjerie în magazin, ceea ce va diversifica minunat colecția de vară a magazinului dvs.. Deci, ce alte modele incluse merită în offer din acest an?

Urmare hit-uri mici pentru zilele Fierbinte sunt seturi de lenjerie pentru en-gros de vară cu pantaloni scurți, care, pe lângă materialul respirabil, offeră o respirabilitate și mai mare. Datorită picioarelor scurte ale pantalonilor scurți, Doamnele nu numai că își poate bronza picioarelor, ci și mai mult răgaz de la cărbunele care curg din cer. Printre ansamblurile de vară de lenjerie cu pantaloni scurți, alege pentru magazinul dvs., de exemplu, un model cu pantaloni scurți cu un scurt vârf pe curele! Topul sunt curele mai largi, un decolteu Pătrat și o bandă elastică sub bust, în timp ce pantalonii scurți în stil costum au picior casual și talie înaltă. Printre modelle cu pantaloni scurți veți veți seturi cu o cămașă în această configurație, care sunt foarte fericit de clienți!

Printre speciile de seturi la modă exist, de asemenea seturi de lenjerie pentru en-gros de vară cu hanorac si pantaloni inclusi. Un astfel de duo clasic Garanta mult confort în timpul verii și un aspect tipic casual potrivit pentru multe ocazii de zi cu zi! ELICTIE dintre modelle cu ridicata cu o hanorac cu mâneci scurte, cu crearea de lenjerie și cu pantaloni lungi cu un picior larg.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „639699″]

Nedună sau modelată – care seturi cu lenjerie sunt mai mult pe partea de sus?

În plus față de configurațiile la modă de haine care crează seturi la modă cu lenjerie de la en-gros în acest an, schema de culori este, de asemenea, o problemă de mare. În ce versiune este cea mai bună lenjerie de purtat? Putem să gasesti modele colorate în acest groups? Tendințele mondiale arată în mod clar că goals mai la modă din acest an vor fi de departe seturi de lenjerie de culoare solita pentru en-gros de vară într-o versiune minimalistă. Într-o astfel de versiune, seturile de bej deschis în stilul boho deșert arată cel mai bine, referindu-se la culoarea naturală a lenjeriei brute. Ele sunt, de asemenea, create pentru a se potrivi cu nisipul și rocile pentru a se potrivi perfect în curentul de proximitate cu natura.

Pentru Iubitorii de haine mai puțin expresive, offer la rîndul său său seturi de lenjerie pentru vară cu imprimare en-gros într-un climat etno! Astfel de modeli la magazinul en-gros Fabrica price.eu sunt disponibile o versiune cu pantaloni lungi și o cămașă și sunt decorate cu imprimeu contrastant în rosete colorate.

A se vedea, de asemenea: Rue Paris pantaloni pantaloni en-gros – se unesc modele de top

Citește și: Hanorace cu flori en-gros – se asigura de unde să vă goale mai bune models?

paula

Share
Published by
paula

Recent Posts

Sukienki dla jabłka zgodne z typem sylwetki

W naszej serii o typach sylwetki szukamy dzisiaj idealnej sukienki dla jabłka. Sprawdźcie jakie zalety…

15 minute ago

Koszule w kratę na jesień najmodniejsze fasony

Nadchodzące miesiące będą obfitować nie tylko w grube warkoczowe swetry i szlafrokowe płaszcze do ziemi,…

2 ore ago

Komplety ubrań jakie wybierać do stylizacji?

Mocną tendencją od pewnego czasu są komplety ubrań. Z chęcią na nie stawiamy i z…

2 ore ago

Spódnice rozkloszowane czy ołówkowe?

Przy zakupie spódnicy zawsze zastanawiasz się czy powinnaś stawiać na spódnice rozkloszowane czy ołówkowe? Dzisiaj…

3 ore ago

Ubrania w neonowych kolorach

Jakie ubrania w neonowych kolorach warto wybierać? Doradzamy Wam konkretne elementy garderoby oraz odcienie. Odkryjcie…

5 ore ago

Salopete de vară pentru femei – purtați moda pe vreme caldă

Salopete cu dungi pentru femei Aceasta este esența modei, combinând confortul, stilul și eleganța. În…

6 ore ago