Seturi de bază en-gros pentru primăvară și vară – întâlniți model de top

Deşi primăvara abia an început să se ia cu noi, un antreprenor plin de resurse ar să se gândeşte la o colecție de vară la modă până acum. În sortimentul de vacanță ar trebui să fie cu siguranță fermecător seturi de bază în comerț cu ridicata pentru primăvară și vară într-un stil minimalist! Vezi configurațiile la modă ale unor astfel de seturi pe care le oferim în magazinul nostru online cu ridicata.

Acum Doamnelor iubesc aspectul simplu de bază!

În seasonul de vară, când suntem des loviţi de căldură, Doamnele caută o mod simplă și convențională de a face look-uri de zi cu zi cu zi cu zi cu zi. În zilele călduroase, hainele de bumbac în stilul de bază sunt perfecte, adică confortabile lucruri și aerisite din materiale plate. Pentru consistența la modă, merită să optați pentru seturi confortabile și, în același timp, sexy pentru femei, care vor da răgaz în zilele și fierbinte, apropo, vor oferi un aspect minunat! Fel aparențelor din două piese seturi de bază în comerț cu ridicata pentru primăvară și vară Certificat lucru nu este doar kituri sportive de la tricotaje de tricotaje. Acestea sunt, de asemenea, alte Stiluri care pot accentua senzațional silueta, deși arată inconspicuos. Când auzim un set, cel mai multe ori ne privește la un set bazat pe pantaloni, între timp, fabrica en-gros Factoiryprice.eu offer și cu fuste modele feminine. Nu trebuie să fie un look sportiv, cu o sweatshirt si pantaloni scurti pentru adolescenta – poate fi un set ultra sexy și senzual, cu elemente perfect adapta Corpului.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „654030,654134″]

Seturile de bază la modă s-au îndrăgostit deja de celebrități celebre care sunt fericite să aranjeze la ele pe plajă sau în primăvara orașului! Ei manivela fashion printre femeile uzuale, astfel să fie sigur de a revista cu cele mai la modă seturi de bază în comerț cu ridicata pentru primăvară și vară. Le puteți în colecția online de angrosist de bază FactoryPrice.eu.

Seturi de bază în comerț cu ridicata pentru primăvară și vară – afla despre speciile lor

Aşteptaţi specificul seturilor de femei de bază pentru a înţea de ce sunt atât de popular! Aceste modele ar trebui să fie fabricate din bumbac de înaltă calitate, dar diferite între ele în ceea ce privește tipul și textura material. În comerțul nostru cu ridicata veți fi seturi de bumbac de bază en-gros pentru primăvară și vară în goals mai la modă tranșe din fiecare sezon! Primul tip este o versiune extrem de populară cusută dintr-o țesătură foarte mare, asemănătoare cu o hanorac de bumbac. Cuvantul ridicat de bumbac din Compozitie suplimentata cu un amestec de elastane fata astfel seturi casual en-gros Basic sunt extrem de plăcute la bunicare. În plus, se apun frumos pe siluetă, sunt confortabile și oferă libertate totală de mers și un aspect sportiv casual. Astfel de seturi se regasesc cel mai des dintr-o hanorac liber, cu mâneci scurte și pantaloni scurți casual din bumbac.

[produse limit = „2″ coloane = „2″ skus = „643892,641126″]

În cazul în care temperatura nu este minunat, încă la femei arata foarte ușor pantaloni de antrenament seturi de bază în comerț cu ridicata pentru primăvară și vară. Este vorba despre duo-uri de bumbac de la tricouri tricotate mai subțiri, având o hanorac ușoară, cu un decolteu rotund în set. Acesta este, de obicei, insotita de jambiere de bumbac de bază sau pantaloni de transpiție ușoară, nu prea groși, cu o cutură liberă sau tip tub. UNELE pulovere pentru femei cu ridicata în stilul de bază stau, de asemenea, pe pantaloni cu talie înaltă și cu glugă scurtă la modă.

Stilul cel mai șic de stele reflectă în timp ce seturi de bază cu ridicata în dungă pentru primăvară și vară. Aceste modele subliniază perfect figure feminin și accentuează farmecul ei super feminin, subliniind formele apetisante! Seturile de bază ale țesăturii cu nervuri se regăsi din elemente ajustate pe corp, scoatere linile figurii. Obiectivele mai feminine models sunt seturile cu vârfuri scurte cu nervuri și fuste creion cu nervuri midi cu o fantă. Super lovit!

[produse limit = „1″ coloane = „1″ skus = „641526″]

Descoperiți cele mai tari seturi de bază în comerț cu ridicata pentru primăvară și vară!

Offer de seturi de bază de vară și de primăvară pentru femei în magazinul en-gros Fabrica price.eu este extrem de largă și des completată cu models noi. Nu știu ce anume să alegerea pentru magazin? Vezi solicitările stilistilor noștri care au ales special pentru tine seturi de bază cu ridicata în dungă pentru primăvară și vară, pe care le va atrage în mod eficient noi clienți la offer!

  1. TRACKSUT LUMINA DE Primăvară – în primul rând a fost antrenament ușor mai sus, cu un hanorac subțire, cu decolteu rotund. Croiala casual cu pantaloni de antrenament confortabili cu talie elastic fac din acest set ținuta perfectă pentru zilele de primăvară!
  2. RIBBED CU FUSTA – un alt must-have sunt cu nervuri seturi de bază în comerț cu ridicata pentru primăvară și vară cu o Totul se prezintă la models ultra senzuale, cu fuste midi creion cu fante și vârfuri scurte pe curele largi! Aceasta este o idee extrem de bună pentru un aspect sexy pentru plajă vara.
  3. VARA CU SHORTS – pentru vara un look sportiv excelent într-un stil confortabil va oferi, asemenea de, un set casual din două piese cu pantaloni scurți. Pariați pe kituri cu pulovere scurte și hanorace cu mâneci scurte și pantaloni scurți cu talie înaltă.
  4. Training cu hanorac scurt – în zilele mai reci ale primverii și verii va fi minunat pentru acest set de hanorace cu un hanorac scurt! A ales un model într-o tară vie sau pastelată, cu pantaloni largi sau o fusta mini cu o talie înaltă. Attest lucru ar trebui să fie însoţită de o hanorac scurtă, cu o glugă şi o coaste de talie!
  5. SET CU TOP – oferta clienților zgârcit pentru zile plăcute de vară seturi de bază în comerț cu ridicata pentru primăvară și vară cu un vârf. COMANDA de la noi models cu vârfuri scurte cu gât V cu mâneci scurte, cum și modele cu un vârf pe curele și pantaloni scurți sau o fusta mini montată.

Răsfoiți tendințele: Seturi de vară din două piese cu cămașă în en gros – vezi știrile la Factoryprice.eu

Tema pentru tine: Pantaloni scurti de bază în comerț cu ridicata – vezi un must have pentru acest sezon

paula

Recent Posts

Hainele cu dungi la modă sunt încă un hit de vacanță

Vara, hainele cu dungi la modă sunt foarte la modă. Doamnele aleg de bună voie…

10 ore ago

Seturi de velur pentru femei

Seturi de femei din velur en-gros este chiar lângă confortul garantat de stilul homfy de…

11 ore ago

Prezentare generală rochiilor maxi a modelelor disponibile

Toamna care vine va trece pentru noi sub semnul experimentelor de modă și distracție cu…

12 ore ago

Paltoane la modă pentru femei pentru toamnă

Ce paltoane pentru femei en-gros Vor fi cel mai mare hit al acestui sezon? Pe…

13 ore ago

Pantaloni de clepsidră care este cel mai bine să alegeți?

În seria noastră dedicată siluetelor, începem o serie despre pantalonii ideali. Începem ca întotdeauna cu…

14 ore ago

Ce fel de tocuri să alegeți pentru figură?

Majoritatea femeilor au stiletto în garderoba lor. Știm cum să le alegem bine? Astăzi vă…

15 ore ago