Rochii de plajă deschise en-gros – întâlniți întreaga colecție

Deşi primăvara tocmai an început, este timpul să pregătim sortimentul magazinului pentru o nouă colecție de vară! Blockbusters de impie ar trebui să fie în ea? UNUL dintre ei, fără ambiguizare, sunt ayurata rochii de plaja en-gros, adică cea mai la modă costum de plajă pentru femei din acest an.

Descoperiți haine la modă pentru femei pentru vară inspirate de tendințele marine!

Colecția de haine de vară pentru femei se distingeți de obicei de celelalte prin particularitatea sa caracteristică și sensibilitatea incredibilă. În timpul celor calde, Doamnele visează se pune pe ele însele cât mai subțiri și mai aerisite materiale, ceea ce va da răgaz, dar, de, se va potrivi perfect în climatul de vară! Prin urmare, în timpul verii, moda se întoarce întotdeauna pentru lenjeria respirabilă și materialele deschise aerisite, care se strică doar pielea ca rarele soarelui. Vara este, de asemenea, cu stilizările de vacanță pe care femeile le poartă pe plajă în timpul călătoriilor pe litoral. Din acest motiv, colecția de vară de haine pentru femei se referi în mare măsură la climatul mării, care se văduie nu numai în schema de culori, ci și în texturile țesăturilor. Cum se înalță la această ayurata rochii de plaja en-gros? Este simplu – ar trebui să ia în minte plase de pescuit! Și trebuie să fie recunosc că face straluci pentru ei 😉

Trebuie să fie cele mai tari tendințe de vară din colecția de femei din magazinul dvs. din cea mai bine aprovizionată cu alimentare? Le veți cumpăra în fabrica de en-gros de îmbrăcăminte online factoryprice.eu, unde puteți cumpăra cele mai frumoase rochii pentru plajă din țesături deschise! consultați întreaga colecție și pregătiți magazinul pentru viitorul nou season de vară.

Rochii de plajă ajurate en-gros – simți coastei atmosferei!

Este imposibil să ascundeţi că rochiile deschise pentru plajă sunt extrem de popular în acest sezon. Doamnelor le place acest efect de vacanță de vară atunci au ceva pe ele, dar materialul este de fapt translucid. Un astfel de tratament offeră o multime de haine sofisticate și, în același timp, casual chic din stațiunile rich de pe litoral ale Rivierei Franceze! Certificat stil este preferat în acest season de renume mondial care au ajuns pentru prima dată rochii de plajă ajurate tricotate cu ridicata. Tak, bo właśnie cienka dzianina sweterkowa z szerokimi oczkami przoduje wśród najpopularniejszych materiałów na ażurowe letnie sukienki! Materiał w takiej odsłonie jest niezwykle zmysłowy i delikatny, a przy tym zdecydowanie bardziej seksowny i uwodzicielski. Ażurowy wzór przywodzi na myśl rybackie sieci używane do połowów, a prześwitujące między gęsto ułożonymi oczkami fragmenty ciała potęgują tajemniczość.

Odkryj kolekcję ażurowych sukienek plażowych z hurtowni Factoryprice.eu!

Co założyć pod taką sukienkę? Z oczywistych względów nie polecamy nosić jej na gołe ciało na plaży pełnej ludzi 😉 Możesz natomiast włożyć pod nią komplet cielistej lub białej bielizny lub oczywiście strój kąpielowy. Świetnym dodatkiem do ażurowych sukienek plażowych będą też saci de plajă împletite de la en-gros în goals mai la modă forme dar seasonului. Una dintre cels mai la modă fonturi ale eroinelor noastre de astăzi sunt maxi ayurata rochii de plaja en-gros cu fante pe laturi. Ele expun frumos un model dens de deschidere format din decupaje decorative și, de, perfecționează perfect climatul marin la modă.

Ce rochii de plajă ajurate găsi en-gros puteți în offer FactoryPrice.eu?

Haide, primăvara abia începe, apoi în offer angrosistului online de îmbrăcăminte factoryprcie.eu veți găsi acum targets mai tari hituri ale colecției de vară. Printre noutățile produsului din ultima livrare au apărut rochii tricotate extrem de interesante și senzuale din material deschis. Se va asigura că le aduceți la magazinul dvs. pentru an atrage adevărați iubitori de modă cu noutăți de căldură! Ce modele merită comandate pentru magazin? În plus față de modelele tricotate lungi cotate anterior, includeți în ofertă mini ayurata plaja rochii en-gros ajungând la genunchi. Astfel de rochii din tricotaje aerisite vor fi perfecte pentru plimbări pe coastă, vor atrage fetele și fetele care doresc să expună Picioarele bine proporționale.

Schema de culori nu este, de asemenea, lipsit de semnificație a acestui sezon, deoarece la modă există în principal nuante de boho natural deșert, referindu-se la natură. În urmare, de la comanda magazinului en-gros în primul bej și rând alb ayurata rochii de plaja en-groscare se încadrează perfect în ipotezele celor tendințe! Ele se conturează materialul natural al îmbrăcat și, în plus, întreaga conferă stil mai caracter girly și senzual.

În timpul plimbărilor pe plajă, unele doamne le place să expună mai mult corp, în timp ce altele prefera să se ascundă mai mult. Este posibil is reconciliem aceste două atitudini în cazul rochiilor deschise? Sigur că o faceți, mai ales atunci aveți o largă de astfel de produse de la compania en-gros online Factoryprice.eu. Fanii stilului boho senzual și eteric propun pur și simplu ayurata rochii de plaja en-gros fără mâneci cu un gât rotund și fante pe laturi. Acestea acoperire vârfurile umerilor, dar se dezlănțuie de toate, astfel că că vor oferi confort pe plajă și vă vor permite să prindă unele raze însorite. În versiunea maxi care ajunge aproape până la glezne, astfel de rochii tricotate rețin de stilul antic Empire originar din Grecia antică! Și aceasta este ca cea mai potrivita asociație, dacă se spune despre rochiile de plajă perfecte pentru vara de la mare.

Despre alternativă în zilele superioare cu vânt va fi în timp ce ayurata rochii de plaja en-gros maneca lunga cu o Tăietură ușor mai ușor! Astfel de modeler sunt de obicei mai scurte decât predecesorii lor, dar oferă mai acoperire de vânturile de coastă. Ordin acum de la FactoryPrice.eu targeteaza mai mari hituri ale colecției de vară Înainte de a le vinde!

A se vedea, de asemenea: Spaniola en gros de bază – se vedea modele populare

Tema pentru tine: Costume de baie en gros – vezi models de top

paula

Share
Published by
paula

Recent Posts

Paltoane de alpaca – potrivite pentru zilele mai reci ale primăverii

Paltoane de alpaca sunt îmbrăcăminte unică și elegantă, care nu numai că adaugă stil, dar…

23 de minute ago

Seturi din două piese cu flori verificați oferta

Sunt aerisite, confortabile și ultra versatile. În plus, sezonul viitor nu se demodează și se…

10 ore ago

Ce culori de haine pentru vară alegeți?

Privirile de vară ne dau un pic de probleme. Fiecare dintre noi vrea să arate…

11 ore ago

Haine pentru sărbători care sunt esențiale

Pe ce haine pentru sărbători merită să pariați pentru a arăta mereu la modă? Astăzi…

12 ore ago

Rochii florale pentru diferite ocazii

Hainele foarte la modă indiferent de sezon sau de tendințele actuale sunt rochiile cu flori.…

13 ore ago

Moda în stilul vedetelor cum să găsești înlocuitori?

Moda în stilul vedetelor este adesea inspirația noastră pentru alegerea unei ținute de zi cu…

13 ore ago